Çarşamba 10.02.2016 00:00
Son Güncelleme: Perşembe 11.02.2016 16:03

Fırında Baharatlı Patates Nasıl Yapılır?

Malzemeler

  • 8 taze patates
  • 1.5 çay bardağı zeytinyağı
  • 1 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı kurutulmuş biberiye yaprakları
  • 1 yemek kaşığı kekik
  • 1 yemek kaşığı kırmızı pulbiber
  • Tuz
  • Karabiber

Hazırlanışı

Patatesleri iyice yıkayıp kabuklarıyla birlikte elma dilim şeklinde doğrayın ve geniş bir kabın içine alın. Sarımsağı rendeleyin. Biberiye, kekik, tuz, karabiber ve pul biber ekleyip harmanlayın. Üzerine zeytinyağı ilave ederek iyice karıştırın.
Patatesleri yağı ile birlikte yağlı kağıt serili fırın tepsisine aktarın. 200 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.