Çarşamba 10.02.2016 00:00
Son Güncelleme: Perşembe 11.02.2016 16:02

Kabak Mücver Nasıl Yapılır?

Malzemeler

  • 2 adet kabak
  • biraz maydanoz
  • biraz dereotu
  • 2-3 yeşil soğan
  • 1 yumurta
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 tatlı kaşığından biraz fazla kaşar rendesi
  • tuz, kırmızı biber
  • Kızartmak için : Sıvı yağ

Hazırlanışı

  • İlk önce kabakları rendenin iri kısmında rendeleyip suyunu iyice sıkalım.
  • Üzerine 1 yumurta, ince kıyılmış dereotu, maydonozu ve yeşil soğanı ilave edelim.
  • Biraz tuz ve kırmızı biber koyalım.
  • Unu ve kaşar rendesini de ilave edip iyice karıştıralım.
  • Bir tavaya sıvıyağı koyalım.
  • İçine kaşık kaşık müverden koyup arkalı önlü kızartalım.
  • Sonra da afiyetle yiyelim.
  • İsterseniz üzerine sarımsaklı yoğurt da yapabilirsiniz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.