Giriş Tarihi: 23.12.2016 09:48

Beyaz hindiba yaprağından aperatifler nasıl yapılır?

Değişik aperatifler arıyorsanız bu tarife bakmalısınız...

Beyaz Hindiba Yaprağında Aperitifler İçin Malzemeler:

Servis için:
6 adet beyaz hindiba
Kısırlı dolgu için:
1 adet beyaz hindiba
1 su bardağı kısırlık bulgur
Yeteri kadar sıcak su, 2 adet domates
2 çorba kaşığı biber salçası
2 çorba kaşığı limon suyu, tuz
2 çorba kaşığı nar ekşisi, 6 dal maydanoz
Süslemek için:
Beyaz hindiba ve pulbiber
Karidesli dolgu için:
1 adet beyaz hindiba
200 gram karides, 3 çorba kaşığı tereyağı
2 çay kaşığı pulbiber, tuz, karabiber
Süslemek için:
Frenk soğanı
Labne peynirli dolgu için:
1 adet beyaz hindiba
4 çorba kaşığı labne peyniri
3 çorba kaşığı yoğurt
1 çorba kaşığı krema, 4 dal Frenk soğanı
Süslemek için: Limon kabuğu rendesi ve kıyılmış Frenk soğanı

Beyaz Hindiba Yaprağında Aperitifler Yapılışı:

Kısırlı dolgu için bulguru kapaklı bir kaba alıp üzerini bir parmak geçecek kadar kaynar su ilave edin.

Kapağı kapalı olarak suyunu iyice çekene dek bekletin.

1 adet beyaz hindibanın burukluğunu almak için uç kısmından 2 cm kesin ve ince kıyın.

Bulgurun üzerine küçük küpler halinde doğranmış domates, biber salçası, nar ekşisi, limon suyu ve tuz ekleyip iyice harmanlayın.

Üzerine kıyılmış beyaz hindiba ve maydanoz ilave edip karıştırın.

Servis için kullanacağınız 2 adet beyaz hindibanın burukluğunu almak için kök taraflarından 2 cm kesip, yapraklarına ayırın.

Hazırladığınız harcı içlerine paylaştırın.

Kıyılmış hindiba yaprakları ve pulbiberle süsleyin.

Karidesli dolgu için karideslerin 1/3'ünü kıyın. Kalanları bütün bırakın.

Beyaz hindibanın burukluğunu almak için kök kısmından itibaren 2 cm kesin.

Sonra boylamasına ikiye bölüp, ince kıyın.

Tereyağını eritip, kıyılmış karides, bütün karides, beyaz hindiba, pulbiber, karabiber ve tuz ekleyip birlikte soteleyin.

Servis için kullanacağınız 2 adet beyaz hindibanın burukluğunu almak için kök kısımlarından 2 cm kesip, yapraklarına ayırın.

Hazırladığınız harcı içlerine paylaştırın.

Frenk soğanı ile süsleyin.

Labne peynirli dolgu için labne peyniri, yoğurt ve kremayı bir kasede karıştırın.

Üzerine ince kıyılmış Frenk soğanı ekleyin.

Servis için kullanacağınız 2 adet beyaz hindibanın burukluğunu almak için kök kısımlarından 2 cm kesip, yapraklarına ayırın.

Hazırladığınız harcı içlerine paylaştırın.

Limon kabuğu rendesi ve kıyılmış Frenk soğanı ile süsleyin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.