Pazartesi 26.12.2016 00:00

Farklı tatlar tek tarifte: Yoğurt Soslu Patatesli Havuç

Patates püresine oturtulmuş yoğurt soslu minik havuç topları.

Patates Yuvasında Yoğurt Soslu Havuç Malzemeler:
4 adet haşlanmış patates
2 tane havuç
1 tutam dereotu
4 yemek kaşığı yoğurt
Yarım limon suyu
4-5 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber

Patates Yuvasında Yoğurt Soslu Havuç Yapılışı:
Patatesleri iyice ezip, limon suyu, dereotu, tuz, karabiber ve zeytinyağı ekleyip iyice karıştırın.
Patatesli karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp, başparmağınız yardımıyla içini oyup servis tabağına yerleştirin.
Diğer tarfta rendelediğiz havuçları bir miktar zeytinyağında soteleyin.
Havuçları patateslerin içine doldurup üzerine yoğurt dökün. Afiyet olsun…

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.