Pazartesi 26.12.2016 00:00

Humus Tarifi

Pide, domates ve salatalıkla yenen bir kahvaltılık olan humus, ana yemek öncesi iştah açıcı bir atıştırma veya kendi başına bir öğün olarak da tüketilebilir.

Humus İçin Malzemeler:
1,5 Su Bardağı nohut
1 Çay bardağı zeytinyağı
3 Dış sarımsak
1 Çay bardağı tahin
1 Limon
2 Çay kaşığı kırmızı biber
1 çay kaşığı kimyon, tuz

Üzeri İçin : Zeytin, turşu, maydonoz

Humusun Yapılışı:
Nohut akşamdan ıslatılır.
İyice haşlanıp kabukları alınır.
Haşlanmış nohut, tahin, sarımsak, zeytinyağı ve limon suyu robotta ezilir.
Çok katı olursa haşladığımız nohutun suyundan ½ çorba kaşığı karışıma ilave edebiliriz.
Baharatlar ilave edilir. Servis tabağına alınır.
Üzeri kornişon turşu, maydonoz yaprakları ve zeytinle süslenir.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.