Perşembe 29.12.2016 00:00
Son Güncelleme: Perşembe 29.12.2016 11:16

Patates püresi tarifi - patates püresi nasıl yapılır?

Püre sevenler bu tarife bakmalı..

Patates Püresi İçin Malzemeler:

4 Adet Orta Boy Patates,

1 Su Bardağı Süt,

1 Yemek Kaşığı Tereyağı,

Tuz.

Patates Püresi Yapılışı:

Ön Hazırlık:

4 adet orta boy patates yaklaşık 500 gr. ağırlıktadır.
Patatesleri yıkıyoruz ve uygun büyüklükte olmayan iri patatesleri ortadan iki'ye bölüyoruz.

Patatesin Haşlanması:

Patatesleri tencere içerisine koyalım ve üzerini kapatacak miktarda soğuk su ilave edelim. Ocak ısısı yükseltelim.
Tencere kaynamaya başladıktan sonra kapağı kapatalım. Ocak ısısını en düşük ısı konumuna getirelim ve 30 dakika pişirelim.
30 dakika süre bitiminde patateslerimiz soyulmaya hazır.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.