Perşembe 11.02.2016 00:00
Son Güncelleme: Perşembe 11.02.2016 16:13

Sebzeli Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır?

Malzemeler
  • 1 Adet Kuru Soğan
  • 5 Adet Yeşil Biber
  • 2 Adet Domates
  • 2 Yemek Kaşığı Tereyağı
  • 2 Su Bardağı Pilavlık Bulgur
  • 1 Litre Su
  • Tuz
  • Pul Biber

Hazırlanışı

Biber ve soğanları yemeklik olacak şekilde doğrayın. Geniş bir tencerenin içine sıvıyağ koyun, doğranan malzemeleri ilave edin 5 dakika kadar kavurun ve üzerine küp şeklinde domatesleri ilave edin. Domatesler suyunu çekene pişirin. Bulgur, tereyağı ve pul biberi ilave edin. 5 dakika kadar kavurun. Suyunu ve tuzunu ilave edip kısık ateşte pişirin. Ara sıra suyunu kontrol edin. Suyunu çektikten sonra ocağı kapatın ve 15 dakika dinlenmeye bırakın. Eğer bulgur pilavını sulu yemeyi seviyorsanız, su miktarını artırabilirsiniz.


X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.