Perşembe 11.02.2016 00:00
Son Güncelleme: Perşembe 11.02.2016 16:12

Zeytinyağlı Barbunya Pilaki Nasıl Yapılır?

Malzemeler
  • 500 gr. taze barbunya
  • 1 adet soğan
  • 1 adet havuç
  • 2 adet patates
  • 3 adet domates
  • 1 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 3 su bardağı su
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber

Hazırlanışı
Düdüklü tencereye zeytinyağını ekleyin ve ısınınca soğanları ekleyip yumuşatın, havucu ekleyin kavurun, patatesi ekleyin kavurmaya devam edin.
Sarımsağı ekleyip çevirin ve ardından barbunyayı ekleyin.
Salçayı ve 2 adet domatesi ekleyin salçanın kokusu çıkana kadar kavurun.
Su, şeker, tuz ve karabiberi ekleyip, düdüklünün kapağını kapatıp 12-15 dakika pişirin.
Süre bütünce kapağını açın ve 1 adet domatesi ekleyin ve dinlendirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.