Son Güncelleme: Salı 27.12.2016 10:27
Sucuklu nohut tarifi - Sucuklu nohut nasıl yapılır?
Yarım kg nohut
Yarım kangal sucuk
2 çorba kaşığı tereyağı
1 adet orta boy soğan
3 adet ince kıyılmış sivri biber
1 çorba kaşığı domates salçası
Tuz .
Yapılışı:
Tereyağını bir tencereye alıp ince kıyılmış soğanı hafif pembeleşene kadar kavurun. Üzerine sivri biber, salça ve arzunuza göre doğranmış sucuğu ekleyip 1-2 dakika daha kavurun. 1 gece önceden ıslatıp, haşladığınız nohudu tencereye ilave edin. Tuzunu ayrarlayın. Üzerini geçecek kadar sıcak su koyup, pişirin. Sıcak olarak servis yapın..
EN SON HABERLER
- 1 Kuru fasulye tarifi: Etli kuru fasulye nasıl yapılır?
- 2 Bezelye yemeği nasıl yapılır? Bezelye yemeği tarifi
- 3 Türk Mutfağının Klasik Lezzetlerinden Etli Nohut Yemeği Tarifi: Nefis nohut yemeği nasıl yapılır?
- 4 Püf Noktalarıyla Nefis Etli Kuru Fasulye Tarifi ve Yapılışı: Lezzetli kuru fasulye nasıl yapılır?
- 5 Türk Mutfağının Vazgeçilmez Lezzeti Kuru Fasulye Tarifi: Evde lezzetli ve nefis kuru fasulye nasıl yapılır?
- 6 Fellah köfte nasıl yapılır? İşte nefis tadıyla fellah köfte tarifi
- 7 Lezzetli Zeytinyağlı Enginar Yemeği tarifi | Zeytinyağlı enginar yemeği nasıl yapılır?
- 8 Barbunya tarifi! Zeytinyağlı barbunya pilaki nasıl yapılır?
- 9 Mantar çorbası tarifi: Mantar çorbası nasıl yapılır?
- 10 Yaprak içi tarifi