Perşembe 03.01.2019 00:00
Son Güncelleme: Cuma 04.01.2019 09:43

Taze fasulye diblesi tarifi

Giresun mutfağının eşsiz lezzeti: Taze fasulye diblesi! Yapımı oldukça basit olan bu lezzeti çok seveceksiniz. Peki taze fasulye diblesi nasıl yapılır? Taze fasulye diblesi yapılırken hangi malzemeler kullanılır? İşte taze fasulye diblesi tarifi...

TAZE FASULYE DİBLESİ MALZEMESİ:

-1 kg taze fasulye, 3 adet soğan
-2-3 diş dövülmüş sarımsak
-1 çorba kaşığı tereyağı
-2 adet domates, 1 çay bardağı pirinç
-1 çay bardağı su, tuz, pul biber

TAZE FASULYE DİBLESİ YAPILIŞI:

Fasulyeyi yıkadıktan sonra süzün ve ayıklayıp irice kıyın. Kıyılmış soğan ve sarımsağı tereyağında kavurun. Kabukları soyulup küp doğranmış domatesi ekleyip, 1-2 dakika daha kavurmaya devam edin. Fasulye, pirinç, su, tuz ve pul biber ekleyip tüm malzemeyi önce harlı sonra kısık ateşte fasulye yumuşayana kadar pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.