Perşembe 11.02.2016 00:00
Son Güncelleme: Perşembe 11.02.2016 16:32

Karnabahar Çorbası Nasıl Yapılır?

Malzemeler
  • 6 bardak tavuk suyu ya da su
  • 1 orta boy karnıbahar
  • 2 havuç
  • ½ bardak kıyılmış soğan
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 diş sarımsak (Dilerseniz)
  • Dilerseniz bir çimdik muskat, tarçın ve karabiber tuz

Hazırlanışı
Havuçları doğrayın. Karnıbaharın da yeşil yapraklarını koparıp, saplarını ayırın.
Büyük bir tencerede sarımsak ve soğanı yağ ile soteleyin.
Baharatları da ekleyip tavuk suyunu boşaltın.
Karnıbaharı ve havuçları ekleyip hafifçe kaynatın.
Yaklaşık 30 dakika içinde karnıbahar ve havuçlar yumuşak bir hale gelecek.
Karnıbahar ve havuç yumuşayana kadar karıştırarak kaynatın. Yumuşayınca altını kapatın. Bir on dakika kadar bekletin.
Blendırdan geçirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.