Perşembe 11.02.2016 00:00
Son Güncelleme: Perşembe 11.02.2016 16:43

Kayısılı Muhallebi Nasıl Yapılır?

Malzemeler
  • 7-8 adet kayısı
  • 1 litre süt
  • 2 corba kasıgı un
  • 1 su bardagı seker
  • 2 adet yumurta sarısı
  • 1 corba kasıgı tereyağ
  • 2 corba kasıgı nısasta
  • 1 paket vanılya

Hazırlanışı

Nısasta ve unu karıstırın sut ekleyın yumurta sarılarını ekleyın seker ve sutu ekleyıp karıstırın kayısıların cekırdeklerını cıkartıp kucuk kucuk kesın ıcne kayısıları koyun muhallebı olana kadar ısıtın ve servıs yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.