Son Güncelleme: Perşembe 11.02.2016 16:43
Kayısılı Muhallebi Nasıl Yapılır?
- 7-8 adet kayısı
- 1 litre süt
- 2 corba kasıgı un
- 1 su bardagı seker
- 2 adet yumurta sarısı
- 1 corba kasıgı tereyağ
- 2 corba kasıgı nısasta
- 1 paket vanılya
Hazırlanışı
Nısasta ve unu karıstırın sut ekleyın yumurta sarılarını ekleyın seker ve sutu ekleyıp karıstırın kayısıların cekırdeklerını cıkartıp kucuk kucuk kesın ıcne kayısıları koyun muhallebı olana kadar ısıtın ve servıs yapın.
EN SON HABERLER
- 1 Bebek Maması tarifi
- 2 Yayla Çorbası tarifi - Yayla çorbası nasıl yapılır?
- 3 Pirinç unundan bebek muhallebisi yapımı
- 4 Çikolatalı granola tarifi - Çikolatalı granola nasıl yapılır?
- 5 İrmikli kayısı tarifi - İrmikli kayısı nasıl yapılır?
- 6 Yulaflı incir maması tarifi - Yulaflı incir maması nasıl yapılır?
- 7 Şeftali, incir ve muz püresi tarifi -Şeftali, incir ve muz püresi nasıl yapılır
- 8 Meyve püresi (kavanoz mama) tarifi-Meyve püresi (kavanoz mama) nasıl yapılır?
- 9 Sebze çorbası tarifi - Sebze çorbası nasıl yapılır?
- 10 Portakallı muhallebi tarifi - Portakallı muhallebi nasıl yapılır?