Perşembe 11.02.2016 00:00
Son Güncelleme: Perşembe 11.02.2016 17:16

Meyveli İrmik Maması Nasıl Yapılır?

Malzemeler
  • 1 tatlı kaşığı organik tereyağ
  • 1 tepeleme yemek kaşığı irmik
  • yarım yemek kaşığı tam pirinç unu
  • yarım yemek kaşığı tam buğday
  • unu üç yemek kaşığı dut pekmezi
  • yarım ortaboy elma rendesi
  • yarım ortaboy portakalın suyu
  • 1 su bardağı su ya da süt

Hazırlanışı
Yağı eritin, irmiği, buğday unu ve pirinç ununu iki dakika kavurun
Su veya sütü dökün, kaynayıncaya kadar sürekli karıştırarak pişirin
Ateşten aldığınız muhallebiye elma rendesi ile portakal suyunu ilave edip karıştırın
Pekmezi ılındıktan sonra ilave edin.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.