Son Güncelleme: Perşembe 11.02.2016 16:52
Portakallı İrmik Maması Nasıl Olur?
- 2 çay bardağı su
- 1 yemek kaşığı dolu dolu irmik
- 3 adet bebe bisküvisi
- 2 ölçek devam sütü
- Yarım su bardağı portakal suyu
- 1 çay kaşığı pekmez
Hazırlanışı
Suyu irmiği tencere koyuyoruz ve pişmeye yakın içine bebe bisküvisini ve portakal suyu koyuyoruz kıvamına gelince içine 2 ölçek devam sütünü atıyoruz ılık haldeyken bir çay kaşığı pekmezi ilave ediyoruz afiyet olsun.
EN SON HABERLER
- 1 Bebek Maması tarifi
- 2 Yayla Çorbası tarifi - Yayla çorbası nasıl yapılır?
- 3 Pirinç unundan bebek muhallebisi yapımı
- 4 Çikolatalı granola tarifi - Çikolatalı granola nasıl yapılır?
- 5 İrmikli kayısı tarifi - İrmikli kayısı nasıl yapılır?
- 6 Yulaflı incir maması tarifi - Yulaflı incir maması nasıl yapılır?
- 7 Şeftali, incir ve muz püresi tarifi -Şeftali, incir ve muz püresi nasıl yapılır
- 8 Meyve püresi (kavanoz mama) tarifi-Meyve püresi (kavanoz mama) nasıl yapılır?
- 9 Sebze çorbası tarifi - Sebze çorbası nasıl yapılır?
- 10 Portakallı muhallebi tarifi - Portakallı muhallebi nasıl yapılır?