Balkabaklı havuç püresi tarifi - Balkabaklı havuç püresi nasıl yapılır?
Hem gözleri hem mideleri bayram edecek..
BALKABAKLI HAVUÇ PÜRESİ MALZEMELERİ:
-50 gr balkabağı
-100 gr havuç
-1 bardak su
BALKABAKLI HAVUÇ PÜRESİ YAPILIŞI:
Havuçları yıkayarak kabuklarını soyun. Havuçları ve balkabaklarını küp küp doğrayalım ve 15 dakika pişirelim. Eğer buharda pişiremiyorsanız sebzelerin üzerlerini örtecek kadar su koyarak pişirelim. Sebzenin suyunu atmayalım. Sebzeleri bir kaşık yardımıyla ezelim ve sebzeleri pişirdiğimiz suyu kullanarak pürenin kıvamını ayarlayalım.
(6-8 ay)
EN SON HABERLER
- 1 Bebek Maması tarifi
- 2 Yayla Çorbası tarifi - Yayla çorbası nasıl yapılır?
- 3 Pirinç unundan bebek muhallebisi yapımı
- 4 Çikolatalı granola tarifi - Çikolatalı granola nasıl yapılır?
- 5 İrmikli kayısı tarifi - İrmikli kayısı nasıl yapılır?
- 6 Yulaflı incir maması tarifi - Yulaflı incir maması nasıl yapılır?
- 7 Şeftali, incir ve muz püresi tarifi -Şeftali, incir ve muz püresi nasıl yapılır
- 8 Meyve püresi (kavanoz mama) tarifi-Meyve püresi (kavanoz mama) nasıl yapılır?
- 9 Sebze çorbası tarifi - Sebze çorbası nasıl yapılır?
- 10 Portakallı muhallebi tarifi - Portakallı muhallebi nasıl yapılır?