Çarşamba 21.12.2016 00:00
Son Güncelleme: Çarşamba 21.12.2016 11:27

Yulaf püresi tarifi - Yulaf püresi nasıl yapılır?

İşte besleyici özellikleriyle yulaf püresi..

YULAF PÜRESİ MALZEMELERİ:

-2 çorba kaşığı yulaf
-1 su bardağı süt
-1 adet muz
-Yarım şeftali
-1 çorba kaşığı esmer şeker
-Arzuya göre kuru üzüm

YULAF PÜRESİ YAPILIŞI:

Sütü bir tencerenin içinde 5 dakika ısıtın, sonra yulafı ilave edip 5 dakika pişirin ve soğumaya bırakın. Muzu bir kasenin içinde ezdikten sonra üzerine küp küp doğradığınız şeftaliyi ekleyin. Esmer şekeri de ilave ettikten sonra süt-yulaf karışımına ekleyip karıştırın. Arzu ederseniz mamanın içine kuru üzüm de ilave edebilirsiniz.
(9 ay ve sonrası)

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.