Son Güncelleme: Çarşamba 21.12.2016 11:27
Yulaf püresi tarifi - Yulaf püresi nasıl yapılır?
İşte besleyici özellikleriyle yulaf püresi..
YULAF PÜRESİ MALZEMELERİ:
-2 çorba kaşığı yulaf
-1 su bardağı süt
-1 adet muz
-Yarım şeftali
-1 çorba kaşığı esmer şeker
-Arzuya göre kuru üzüm
YULAF PÜRESİ YAPILIŞI:
Sütü bir tencerenin içinde 5 dakika ısıtın, sonra yulafı ilave edip 5 dakika pişirin ve soğumaya bırakın. Muzu bir kasenin içinde ezdikten sonra üzerine küp küp doğradığınız şeftaliyi ekleyin. Esmer şekeri de ilave ettikten sonra süt-yulaf karışımına ekleyip karıştırın. Arzu ederseniz mamanın içine kuru üzüm de ilave edebilirsiniz.
(9 ay ve sonrası)
EN SON HABERLER
- 1 Bebek Maması tarifi
- 2 Yayla Çorbası tarifi - Yayla çorbası nasıl yapılır?
- 3 Pirinç unundan bebek muhallebisi yapımı
- 4 Çikolatalı granola tarifi - Çikolatalı granola nasıl yapılır?
- 5 İrmikli kayısı tarifi - İrmikli kayısı nasıl yapılır?
- 6 Yulaflı incir maması tarifi - Yulaflı incir maması nasıl yapılır?
- 7 Şeftali, incir ve muz püresi tarifi -Şeftali, incir ve muz püresi nasıl yapılır
- 8 Meyve püresi (kavanoz mama) tarifi-Meyve püresi (kavanoz mama) nasıl yapılır?
- 9 Sebze çorbası tarifi - Sebze çorbası nasıl yapılır?
- 10 Portakallı muhallebi tarifi - Portakallı muhallebi nasıl yapılır?