Cuma 12.02.2016 00:00
Son Güncelleme: Cuma 12.02.2016 10:27

Ayıcık Kurabiye Nasıl Yapılır?

Malzemeler
  • Bir paket margarin ( oda sıcaklığında yumuşatılmış )
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • yarım paket kabartma tozu
  • 2 çorba kaşığı kakao
  • aldığı kadar un (yaklaşık olarak 3 su bardağı)

Hazırlanışı

Kakao hariç tüm malzemeleri yoğurup hamuru hazırlayalım. Hamurun 3'te birini ayıralım fazla olan hamura kakaoyu ekleyip tekrardan yoğuralım. Kakaolu hamuru merdane yardımıyla açalım.Su bardağı yardımıyla keselim beyaz hamuru da açıp soda kapağı yardımıyla keselim. Sıra geldi en zevkli ana :) beyaz hamurdan iki tane alıp kakaolu hamurun altına yerleştirip hafifçe bastıralım kulaklar tamamdır. Ağzı için; beyaz hamuru kakaolu hamurun üstüne koyup hafifçe bastıralım. Sıra geldi göz kısmına beyaz hamurdan minicik toplar yapıp göz kısmını oluşturalım.Kakaolu hamurdan da minicik top yapıp gözleri belirleyelim. Burnu içinde beyaz hamurdan top yapıp burnunu belirleyelim kurabiyeleri yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirelim önceden ısıtılmış 175 dereceli fırında 15 dk pişirelim afiyet olsun

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.