Son Güncelleme: Cuma 12.02.2016 11:52
Çikolata Topları Nasıl Yapılır?
- Yarım paket kakaolu pötibör bisküvi
- 1 paket sade pötibör bisküvi
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 çay bardağı süt
- 2 yemek kaşığı toz şeker
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 1 çay bardağı dövülmüş fındık içi
Üzeri için
- Hindistan cevizi
Hazırlanışı
- Bisküvileri çok ufalamadan elinizle kırın.
- Kırdığınız bisküvilerin içine kakaoyu, sütü, toz şekeri, tere yağı ve fındığı ilave ederek karıştıralım.
- Ardından hamur gibi yoğuralım.
- Hazırladığınız harçtan küçük parçalar alarak elinizle yuvarlayın ve top şekli verin.
- Yaptığınız topları hindistan cevizine bulayın ve fotoğrafta ki gibi kürdan batırıp servis edin.
- Afiyet olsun..
EN SON HABERLER
- 1 Kuru Meyveli Cupcake tarifi - Kuru Meyveli Cupcake nasıl yapılır?
- 2 Altın Renkli Muffinler tarifi - Altın Renkli Muffinler nasıl yapılır?
- 3 Sosisli Poğaça tarifi - Sosisli Poğaça nasıl yapılır?
- 4 Tombul Köfte tarifi - Tombul Köfte nasıl yapılır?
- 5 Kaşık Kumpiri tarifi - Kaşık Kumpiri nasıl yapılır?
- 6 Keçiboynuzlu Pekmezli Dondurma tarifi - Keçiboynuzlu Pekmezli Dondurma nasıl yapılır?
- 7 Yoğurtlu kayısılı limonlu dondurma tarifi - Yoğurtlu kayısılı limonlu dondurma nasıl yapılır?
- 8 Ballı Çikolata tarifi - Ballı Çikolata nasıl yapılır?
- 9 Sable Bisküvisi tarifi - Sable Bisküvisi nasıl yapılır?
- 10 Diş Buğdayı tarifi - Diş buğdayı nasıl yapılır?