Son Güncelleme: Cuma 12.02.2016 10:19
Krep Kanepe Nasıl Yapılır?
Krep için
- 2 adet yumurta
- 1,5 su bardağı un
- 1 su bardağı su
- Yarım su bardağı süt
- 1 çay kaşığı tuz
- Sıvı yağ
Üzeri için
- Domates, biber
- Zeytin
- Kaşar peyniri,
- beyaz peynir
Hazırlanışı
- Un, süt ve su ile hiç topak kalmayana kadar iyice çırpın.
- Yumurtaları ekleyerek biraz daha çırpın.
- Kek hamurundan daha akıcı bir kıvamda hamur elde edin.
- Teflon tavaya sıvı yağ koyarak tavaya 1 kepçe hamuru dökerek yayın.
- Her iki tarafını çevirerek orta ateşte pişirin.
- Pişirilen krepleri rulo şeklinde sarın ve yaklaşık 2 cm kalınlığında kesin.
- Her birinin üzerine domates, zeytin, peynir gibi dilediğiniz malzemeden koyarak servis yapın.
EN SON HABERLER
- 1 Kuru Meyveli Cupcake tarifi - Kuru Meyveli Cupcake nasıl yapılır?
- 2 Altın Renkli Muffinler tarifi - Altın Renkli Muffinler nasıl yapılır?
- 3 Sosisli Poğaça tarifi - Sosisli Poğaça nasıl yapılır?
- 4 Tombul Köfte tarifi - Tombul Köfte nasıl yapılır?
- 5 Kaşık Kumpiri tarifi - Kaşık Kumpiri nasıl yapılır?
- 6 Keçiboynuzlu Pekmezli Dondurma tarifi - Keçiboynuzlu Pekmezli Dondurma nasıl yapılır?
- 7 Yoğurtlu kayısılı limonlu dondurma tarifi - Yoğurtlu kayısılı limonlu dondurma nasıl yapılır?
- 8 Ballı Çikolata tarifi - Ballı Çikolata nasıl yapılır?
- 9 Sable Bisküvisi tarifi - Sable Bisküvisi nasıl yapılır?
- 10 Diş Buğdayı tarifi - Diş buğdayı nasıl yapılır?