Cuma 12.02.2016 00:00
Son Güncelleme: Cuma 12.02.2016 10:07

Raffaello Nasıl Yapılır?

Malzemeler
  • 1 paket krema (200 ml)
  • Yarım su bardağı pudra şekeri
  • 1 su bardağı süttozu (aktarlardan bulabilirsiniz)
  • 1 paket vanilya
  • 3,5 su bardağı hindistan cevizi
  • İçi için; bütün fındık

Kaplama için;
hindistan cevizi

Hazırlanışı

  • Geniş bir kaseye buzdolabında bekletip,soğuttuğunuz kremayı alın.Soğuk kremayı yarım bardak pudra şekeri ile çırpın.
  • İçine süttozu ve vanilyayı ekleyip,tekrar çırpın.
  • 3,5 bardak hindistan cevizini ilave edip, karıştırın.Akışkan ve biraz yapışkan bir kıvamda olacak.Bu şekilde buzdolabına kaldırın ve 2 saat bekletin.
  • Elinizle yuvarlayıp,hindistan cevizine bulayın ve truff kapsüllerine yada servis tabağına yerleştirin.
  • Tekrar buzdolabına kaldırın ve 1 saat dinlendirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.