Son Güncelleme: Cuma 12.02.2016 10:07
Raffaello Nasıl Yapılır?
- 1 paket krema (200 ml)
- Yarım su bardağı pudra şekeri
- 1 su bardağı süttozu (aktarlardan bulabilirsiniz)
- 1 paket vanilya
- 3,5 su bardağı hindistan cevizi
- İçi için; bütün fındık
Kaplama için; hindistan cevizi
Hazırlanışı
- Geniş bir kaseye buzdolabında bekletip,soğuttuğunuz kremayı alın.Soğuk kremayı yarım bardak pudra şekeri ile çırpın.
- İçine süttozu ve vanilyayı ekleyip,tekrar çırpın.
- 3,5 bardak hindistan cevizini ilave edip, karıştırın.Akışkan ve biraz yapışkan bir kıvamda olacak.Bu şekilde buzdolabına kaldırın ve 2 saat bekletin.
- Elinizle yuvarlayıp,hindistan cevizine bulayın ve truff kapsüllerine yada servis tabağına yerleştirin.
- Tekrar buzdolabına kaldırın ve 1 saat dinlendirin.
EN SON HABERLER
- 1 Kuru Meyveli Cupcake tarifi - Kuru Meyveli Cupcake nasıl yapılır?
- 2 Altın Renkli Muffinler tarifi - Altın Renkli Muffinler nasıl yapılır?
- 3 Sosisli Poğaça tarifi - Sosisli Poğaça nasıl yapılır?
- 4 Tombul Köfte tarifi - Tombul Köfte nasıl yapılır?
- 5 Kaşık Kumpiri tarifi - Kaşık Kumpiri nasıl yapılır?
- 6 Keçiboynuzlu Pekmezli Dondurma tarifi - Keçiboynuzlu Pekmezli Dondurma nasıl yapılır?
- 7 Yoğurtlu kayısılı limonlu dondurma tarifi - Yoğurtlu kayısılı limonlu dondurma nasıl yapılır?
- 8 Ballı Çikolata tarifi - Ballı Çikolata nasıl yapılır?
- 9 Sable Bisküvisi tarifi - Sable Bisküvisi nasıl yapılır?
- 10 Diş Buğdayı tarifi - Diş buğdayı nasıl yapılır?