Son Güncelleme: Cuma 12.02.2016 14:30
Tavuk Sote Nasıl Yapılır?
- 350 gr. Kemiksiz Tavuk But
- 2-3 adet Çarliston Biber
- 1 adet Soğan
- 2-3 adet Domates
- 2-3 diş Sarımsak
- 1 kahve fincanı Sıvı Yağ
- 1 yemek kaşığı Salça
- 1 tatlı kaşığı Tuz
- 1 tatlı kaşığı Karışık Baharat
Hazırlanışı
- Sıvı yağı tavaya koyun. Üzerine doğranmış tavukları, soğanları, biberleri ve sarımsakları ekleyin. Baharatları da ekleyip kavurarak pişirmeye başlayın.
- Tavuk suyunu salıp çekene kadar kavurun.
- Tavuk suyunu çektikten sonra üzerine domatesleri ve salçayı ekleyip karıştırarak biraz daha pişirin. EN son kısık ateşte kapağını kapatıp 5-6 dakika daha pişirin. Yemeğimiz hazır. Afiyet olsun.
EN SON HABERLER
- 1 Kuru Meyveli Cupcake tarifi - Kuru Meyveli Cupcake nasıl yapılır?
- 2 Altın Renkli Muffinler tarifi - Altın Renkli Muffinler nasıl yapılır?
- 3 Sosisli Poğaça tarifi - Sosisli Poğaça nasıl yapılır?
- 4 Tombul Köfte tarifi - Tombul Köfte nasıl yapılır?
- 5 Kaşık Kumpiri tarifi - Kaşık Kumpiri nasıl yapılır?
- 6 Keçiboynuzlu Pekmezli Dondurma tarifi - Keçiboynuzlu Pekmezli Dondurma nasıl yapılır?
- 7 Yoğurtlu kayısılı limonlu dondurma tarifi - Yoğurtlu kayısılı limonlu dondurma nasıl yapılır?
- 8 Ballı Çikolata tarifi - Ballı Çikolata nasıl yapılır?
- 9 Sable Bisküvisi tarifi - Sable Bisküvisi nasıl yapılır?
- 10 Diş Buğdayı tarifi - Diş buğdayı nasıl yapılır?