Cuma 12.02.2016 00:00
Son Güncelleme: Cuma 12.02.2016 12:10

Tepsi Kebabı Nasıl Yapılır?

Malzemeler
  • Yarım kg. iki kez çekilmiş ortayağlı kıyma
  • Bir demet maydanoz
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 adet küçük boy kuru soğan
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Göz kararı tuz
  • 1 çay kaşığı kekik (isteğe göre )

Üzeri için ( süsleme için )
  • 1 patates
  • 1 soğan
  • 1 domates

sosu için
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ ( ayçiçek )

Hazırlanışı
Maydanoz, soğan, biber varsa mikserden geçirilir veya çok ince doğranır. Kıyma ve baharatlarla karıştırılarak özleşene kadar yoğrulur pişerken parçalanmaması için iyice yoğurulmalı. 25-30 cm çapın da tepsiye bastırarak yayılır üzerini süslenip sosu ilave edilir. 200 derecede önceden ısıtılmış fırında 40 dk pişirilir. afiyet olsun…

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.