Yoğurtlu kayısılı limonlu dondurma tarifi - Yoğurtlu kayısılı limonlu dondurma nasıl yapılır?
Doğal malzemelerle lezzetli ve sağlıklı tarifler ile miniklere dondurmalar hazırlamak sizin için ayrı bir keyif olacak...
YOĞURTLU KAYISILI LİMONLU DONDURMA MALZEMELERİ:
-250 gram suyu süzülmüş yoğurt
-50 gram kayısı, 1 adet limonun suyu
-1 çay bardağı bal
YOĞURTLU KAYISILI LİMONLU DONDURMA YAPILIŞI:
Kayısıları iyice yıkayın. Çekirdeklerini çıkarıp rondodan geçirin. Diğer malzemeleri ekleyin. Tadını kontrol edip yayvan bir kaba aktarın. Buzluğa yerleştirin. Her saat başı buzluktan çıkarıp çatalla karıştırın. Bu aşamayı 3 kez tekrarlayın.
En son çıkardığınızda çatalla karıştırıp, üzerini iyice düzelterek buzluğa yerleştirin. Dondurma kaşığı ile toplar çıkararak servis yapın.
Afiyet olsun..
EN SON HABERLER
- 1 Kuru Meyveli Cupcake tarifi - Kuru Meyveli Cupcake nasıl yapılır?
- 2 Altın Renkli Muffinler tarifi - Altın Renkli Muffinler nasıl yapılır?
- 3 Sosisli Poğaça tarifi - Sosisli Poğaça nasıl yapılır?
- 4 Tombul Köfte tarifi - Tombul Köfte nasıl yapılır?
- 5 Kaşık Kumpiri tarifi - Kaşık Kumpiri nasıl yapılır?
- 6 Keçiboynuzlu Pekmezli Dondurma tarifi - Keçiboynuzlu Pekmezli Dondurma nasıl yapılır?
- 7 Ballı Çikolata tarifi - Ballı Çikolata nasıl yapılır?
- 8 Sable Bisküvisi tarifi - Sable Bisküvisi nasıl yapılır?
- 9 Diş Buğdayı tarifi - Diş buğdayı nasıl yapılır?
- 10 Domatesli un çorbası tarifi - Domatesli un çorbası nasıl yapılır?