Perşembe 11.02.2016 00:00
Son Güncelleme: Perşembe 11.02.2016 16:06

Sebze Çorbası Nasıl Yapılır?

Malzemeler
  • 1 adet soğan,
  • 1 adet kabak,
  • 1 adet havuç,
  • 1 adet patates,
  • 1-2 top karnabahar çiçeği,
  • 3 yemek kaşığı sıvıyağ,
  • 1 tepeleme yemek kaşığı un,
  • 4 su bardağı su,
  • 1 su bardağı süt,
  • Tuz

Hazırlanışı

  • Soğan, havuç, patates, kabak ve karnabaharı minik minik doğrayın,
  • Sıvıyağı tencereye alıp kızdırın,
  • İçine soğanı ekleyip kavurun,
  • Sebzeleri ekleyip karıştırın ve kapağını kapatın,
  • Kısık ateşte kendi halinde sebzeler yumuşayana kadar pişirin,
  • Unu ekleyip karıştırın,
  • Suyunu ekleyip sebzeler iyice yumuşayana kadar pişirin,
  • Sütünü ekleyip bir taşım daha kaynatın,
  • Tuzunu ekleyip ateşten alın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.