Salı 07.02.2017 00:00
Son Güncelleme: Salı 07.02.2017 12:11

Kır çorbası nasıl yapılır?

Anadolu'nun geleneksel yiyeceklerinden olan bulgurun içinde bulunduğu kır çorbasını sofranızdan eksik olmasın.

MALZEMELER
1 su bardağı bulgur
2 adet sivri biber
4 adet domates
1 adet kuru soğan
1 çay bardağı sıvıyağ
6 su bardağı su
1 tatlı kaşığı tuz

KIR ÇORBASI TARİF
Kır Çorbası Tarifimiz de öncelikle rendelenmiş soğan tencerede sıvı yağda iyice pembeleştirilir. Üzerine çok ince kıyılmış biber katılır ve sarartılır. Ardından rendelenmiş domates, tuz ilave edilir ve domatesin rengi değişene kadar pişirilir. Ardından biraz daha su eklenir, kaynayınca yıkanmış bulgur atılır, 15 dakika kadar kaynattıktan hemen sonra yemeğiniz hazır ve servis etmeye hemen başlayabilirsiniz. Unutmayın bu çorba sıcak servis yapılır. Afiyet olsun

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.