Pazartesi 13.02.2017 00:00
Son Güncelleme: Pazartesi 13.02.2017 15:30

Kereviz yaprağı çorbası tarifi - Kereviz yaprağı çorbası nasıl yapılır?

Kereviz sevenlere enfes kereviz yaprağı çorbası tarifi...

Malzemeler

1 tane kerevizin yaprağı

1 tane kuru soğan

varsa yeşil biber veya kapya kırmızı biber

sıvı yağ

tuz

Terbiyesi için

4 yemek kaşığı un

1 kase yoğurt

Yapılışı

Kerevizin yapraklarını yıkıyoruz. Sonra salata yapar gibi doğruyoruz. Tencereye 3 çorba kaşığı kadar yağ koyup soğanı, biberi de yemeklik doğrayıp öldürüyoruz. Kerevizi atıp onu da kavuruyoruz. Üstüne bir paket et bulyon atıp 1, 5 litre kaynar suyu ve tuzunu ekleyip karıştıralım. El blendırından geçirelim.
Yoğurdu unu ve limonun suyunu çırpıp yavaş yavaş çorbaya ekleyelim 1 dk fokurdatıp kapatalım ocağımızı. Afiyet olsun.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.