Pazartesi 13.02.2017 00:00
Son Güncelleme: Pazartesi 13.02.2017 12:09

Macar çorbası tarifi - Macar çorbası nasıl yapılır?

Macar çorbası tarifini siz de deneyin!

Malzemeler

1 kg kemiksiz sığır kürek eti

4 adet orta boy soğan (doğranmış)

4 adet patates (doğranmış)

4 adet domates (doğranmış)

50 gram tereyağı

3 yemek kaşığı pul biber (tatlı)

3 litre et suyu

Tuz, karabiber

Yapılışı

Kürek eti yağ ve sinirlerinden ayıklandıktan sonra 2 cm küpler halinde doğranır. Derin bir tencereye tereyağı konur ve küp soğanlar güzelce kavrulur. Etler eklenir, hızla bir kere karıştırılır. Suyunu salmaması için renk değiştirinceye kadar dokunulmaz. Daha sonra karıştırılıp iyice kavrulur. Karabiber, pul biber, tuz eklenerek kavrulmaya devam edilir. Etler yumuşamaya başlayıncaya kadar yavaş yavaş pişirilir. Küp şeklinde doğranmış patatesler eklenir, et ve patatesler yumuşayıncaya kadar pişirilir, doğranmış domatesler eklenir. Bu esnada goulash garnish hazırlanır. Sarımsaklar dövülür. Bütün malzemeler kasede iyice karıştırılarak macun kıvamına getirilir. Lezzet kontrolü yapılır. Afiyet bereket olsun inşallah.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.