Cuma 30.12.2016 00:00

Pazılı Levrek tarifi - Pazılı Levrek nasıl yapılır?

İşte besin değeri yüksek, vitamin kaynağı bir tarif..

PAZILI LEVREK MALZEMELERİ:

-1 çorba kaşığı zeytinyağı
-2 adet levrek fileto
-1 demet pazı
-1 adet soğan
-4 adet mantar
-1 çay kaşığı soya sosu
-2 çorba kaşığı krema
-4 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
-Tuz, karabiber

PAZILI LEVREK YAPILIŞI:

Zeytinyağını bir tavaya alıp ince kıyılmış soğanı pembeleşene kadar kavurun. Üzerine ince doğramış mantar ilave edip 1-2 dakika daha kavurun. Daha sonra tavaya ince kıyılmış pazıyı ekleyin. Pazı yumuşayınca tuz, karabiber, soya sosu ve kremayı ilave edin. Bir dakika pişirip ocaktan alın. Levrek filetolarını düz bir zemine yerleştirin. İçlerine pazılı harç koyup sarın. Açılmalarını önlemek için kürdanla tutturup bir fırın tepsisine yerleştirin. Üzerlerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika pişirip servis yapın.

Afiyet olsun..

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.