Ançuez sosu tarifi - Ançuez sosu nasıl yapılır?
Ançuez sosu İtalyan tadlarını sevenler için ideal bir sos türüdür. Genellikle ızgara balıkların yanında tüketilen ançuez sos nasıl yapılır? Yapımı oldukça kolay olan ançuez sos tarifi burada...
Ançuez sos tarifi için gerekli malzemeler
- 900 miligram beşamal sos
- 3-4 çorba kaşığı ançuez esansı veya 2 çorba kaşığı ançuez ezmesi
- 50 gram yağ
- 100 miligram krema
- taze çekilmiş karabiber
- toz kırmızıbiber
- tuz
Hazırlanışı
Sıcak beşamel sosa ançuez esansını veya ezmesini ekleyip karıştırın. Yağı ve kremayı ilave edip, karıştırın. Tuz ve karabiberini kontrol edin. Biraz toz kırmızıbiber katarak sosu tamamlayın ve ince bir süzgeçten geçirip süzün.
Bu sos ızgara balıklarının yanında servis edilir.
Şimdiden afiyet olsun...
EN SON HABERLER
- 1 Mantarlı Tavuk Sote Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle En Güzel Tavuk Sote Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 2 Börek kaç derecede pişer? Tepsi böreği fırında nasıl pişer?
- 3 Beşamel sos tarifi: Beşamel sos nasıl yapılır?
- 4 Yemeklere Nefis Lezzet Katan Beşamel Sos Tarifi: Püf noktaları ile lezzetli kolay beşamel sosu nasıl yapılır?
- 5 Evde Güzel ve Pratik Peynirli Su Böreği Tarifi Yapılışı: Lezzetli nefis su böreği nasıl yapılır?
- 6 Ev Yapımı Kolay Dondurma Tarifi Yapılışı: Lezzetli ve nefis ev dondurması nasıl yapılır, malzemeleri neler?
- 7 Şevketi bostan yemeği tarifi ve yapılışı - Şevketi bostan yemeği nasıl yapılır?
- 8 Lezzetli ve Kolay Beşamel Sos Tarifi: Tam kıvamında ve nefis beşamel sos nasıl yapılır, malzemeleri neler?
- 9 Evde Kolay ve Nefis Kalamar Nasıl Yapılır? Kalamar soslama ve pişirme için püf noktalar ve Kalamar tarifi!
- 10 Pesto sos tarifi - Evde pesto sos nasıl yapılır?