Perşembe 24.03.2016 00:00
Son Güncelleme: Perşembe 24.03.2016 11:58

Bakliyat Türlüsü Nasıl Yapılır?

Malzemeler

  • Yarım su bardağı nohut (haşlanmış)
  • Yarım su bardağı yeşil mercimek (haşlanmış)
  • Yarım su bardağı börülce (haşlanmış)
  • Yarım su bardağı kuru fasulye (haşlanmış)
  • 1 soğan
  • 2 domates
  • 2 diş sarımsak
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • Sıcak su
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kıyılmış maydanoz

Hazırlanışı

  • Soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun.
  • Rendelenmiş domates, sarımsak ve salçaları ekleyerek birkaç dakika yüksek ateşte pişirin.
  • Haşlanmış mercimek, börülce, nohut ve fasulyeleri ekleyip 2 dakika pişirin.
  • Tuz, karabiber ve üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyin.
  • 25-30 dakika pişirip servis tabağına alın.
  • Maydanoz ile süsleyerek sıcak ya da ılık servis yapın.
  • Afiyet olsun...

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.