Perşembe 24.03.2016 00:00
Son Güncelleme: Perşembe 24.03.2016 17:24

Havuçlu Dana Eti Nasıl Yapılır?

Malzemeler

  • 500 gr dana kuşbaşı
  • 1 adet soğan
  • 3 çorba kaşığı un
  • 2 su bardağı su
  • 4 adet havuç
  • 2 tatlı kaşığı zeytinyağı
  • 1 defne yaprağı
  • Tuz
  • pulbiber


Hazırlanışı
Havuçları temizleyin ve küp küp şeklinde doğrayınız.Soğanı soyup küçük küçük doğrayın. Eti 2 çorba kaşığıunda unlayın ve fazlasını silkeleyiniz.Bir tencerede ısıttığınız yağa soğan etleri ekledikten sonra soteleyiniz.Su, limon suyu ve defne yaprağını ilave ediniz su kaynayıncaya kadaro orta ateşte kapağı kapalı şekilde pişiriniz.Ocağın kısın etler hafif yumuşadığında havuçları ilave edip 10 dakika daha pişirin.Piştikten sonra tuzunu ekleyin ve sıcak servis yapınız.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.