Son Güncelleme: Perşembe 24.03.2016 17:24
Havuçlu Dana Eti Nasıl Yapılır?
Malzemeler
- 500 gr dana kuşbaşı
- 1 adet soğan
- 3 çorba kaşığı un
- 2 su bardağı su
- 4 adet havuç
- 2 tatlı kaşığı zeytinyağı
- 1 defne yaprağı
- Tuz
- pulbiber
Hazırlanışı
Havuçları temizleyin ve küp küp şeklinde doğrayınız.Soğanı soyup küçük küçük doğrayın. Eti 2 çorba kaşığıunda unlayın ve fazlasını silkeleyiniz.Bir tencerede ısıttığınız yağa soğan etleri ekledikten sonra soteleyiniz.Su, limon suyu ve defne yaprağını ilave ediniz su kaynayıncaya kadaro orta ateşte kapağı kapalı şekilde pişiriniz.Ocağın kısın etler hafif yumuşadığında havuçları ilave edip 10 dakika daha pişirin.Piştikten sonra tuzunu ekleyin ve sıcak servis yapınız.
EN SON HABERLER
- 1 Zeytinyağlı Barbunya Pilaki tarifi - Zeytinyağlı Barbunya Pilaki Nasıl Yapılır?
- 2 İncir uyutması tarifi - incir uyutması nasıl yapılır?
- 3 Diyet karnıyarık tarifi - diyet karnıyarık nasıl yapılır?
- 4 Zerdeçallı süt tarifi - zerdeçallı süt nasıl yapılır?
- 5 Mantarlı muska böreği tarifi - mantarlı muska böreği nasıl yapılır?
- 6 Haşlanmış salata tarifi - haşlanmış salata nasıl yapılır?
- 7 Armutlu kefir tarifi-Armutlu kefir nasıl yapılır?
- 8 Kış güzeli tatlısı tarifi - Kış güzeli tatlısı nasıl yapılır?
- 9 Pirinçli tavuk sarma tarifi-Pirinçli tavuk sarma nasıl yapılır?
- 10 Diyet mücver tarifi - Diyet mücver nasıl yapılır?