Cuma 12.02.2016 00:00
Son Güncelleme: Cuma 12.02.2016 16:28

Tavuk Sarma Nasıl Yapılır?

Malzemeler
  • 4 adet tavukgöğsü ( kişi başına 1 adet)
  • 4 ince dilim kaşar peyniri
  • 4 dilim salam ya da jambon (ben hindi salamı kullandım)
  • 1 adet yumurta (çırpılmış)
  • 1 kâse un
  • 1 kâse galeta unu
  • tuz, karabiber

Hazırlanışı
  • Kasaptan tavukgöğüslerini alırken incelttirin. (mutfak çekiciniz varsa siz de evde istediğiniz boyutta incelte bilirsiniz).
  • Tavukgöğüslerini tuz ve karabiberle serperek önlü arkalı tatlandırın.
  • Tavukgöğsünü tezgâha yayın. Ortasına ince dilimlenmiş kaşar peynirini ve salamı yerleştirerek sarın. Kürdan takarak açılmasını engelleyin.
  • Sardığınız tavukları önce una, sonra yumurtaya sen son da galeta ununa bulayın.
  • Tüm tavuklara aynı işlemi uyguladıktan sonra tavukları önlü arkalı kızartın.
  • Fırını 180 dereceye ayarlayın. Isınan fırında yaklaştık 15 dakika pişirin.
  • İster bütün isterseniz de dilimleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.