Son Güncelleme: Cuma 12.02.2016 15:56
Tavuk Şiş Nasıl Yapılır?
- 2 adet tavuk göğüs eti
- 1 çay kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı kırmızı pul biber
- 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı,
- 2-3 yemek kaşığı süt
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yemek kaşığı salça
- Tuz
- Tahta şiş
- Alüminyum folyo
Hazırlanışı
- Tavuk göğüs etlerini kare kare doğrayın. ve zeytinyağını, süt, kırmızı biber ve kekikle karıştırın.
- Zeytinyağı, süt, yoğurt, salça, kekik ve pul biberi karıştırıp sos hazırlayın.
- Tavuk etlerinizi hazırladığınız sosta en az 1 saat beklettikten sonra şişe dizin.
- Şişin sap kısımlarını fırın sıcaklığından zarar görmemesi için alüminyum folyo ile sarın.
- 220 ºC fırında hafif pembeleşene kadar pişirin.
EN SON HABERLER
- 1 Sulu Köfte Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Sulu Köfte Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 2 Nefis ve Lezzetli Etli Nohut Tarifi Yapılışı: Damakta iz bırakacak etli nohut yemeği nasıl yapılır?
- 3 Lezzetli ve nefis karnıyarık tarifi: Püf noktalarıyla evde kolay kıymalı karnıyarık tarifi nasıl yapılır?
- 4 Lezzetli hamburger köftesi tarifi ve yapılışı: Evde nefis hamburger köftesi nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir?
- 5 Görüntüsü muhteşem, tadı nefis etli bezelye tarifi ve yapılışı: Etli bezelye nasıl yapılır, malzemeleri neler?
- 6 Yumuşacık lezzetiyle nefis et sote tarifi ve yapılışı! Evde kolay et sote nasıl yapılır, malzemeleri neler ve kaç kalori?
- 7 Ekşili köfte nasıl yapılır ve malzemeleri neler? Evde lezzetli ve nefis ekşili köfte tarifi yapılışı!
- 8 Ali nazik tarifi için gerekli malzemeler neler? Ali nazik tarifi: Ali nazik kebabı nasıl yapılır?
- 9 Lahmacun tarifi: Evde lahmacun nasıl yapılır? Pratik ve kolay ev yapımı lahmacun tarifi
- 10 Mutfağının şefleri için hünkar beğendi tarifi: Evde pratik hünkar beğendi nasıl yapılır?