Cuma 12.02.2016 00:00
Son Güncelleme: Cuma 12.02.2016 15:56

Tavuk Şiş Nasıl Yapılır?

Malzemeler
  • 2 adet tavuk göğüs eti
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı kırmızı pul biber
  • 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı,
  • 2-3 yemek kaşığı süt
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Tuz
  • Tahta şiş
  • Alüminyum folyo

Hazırlanışı
  • Tavuk göğüs etlerini kare kare doğrayın. ve zeytinyağını, süt, kırmızı biber ve kekikle karıştırın.
  • Zeytinyağı, süt, yoğurt, salça, kekik ve pul biberi karıştırıp sos hazırlayın.
  • Tavuk etlerinizi hazırladığınız sosta en az 1 saat beklettikten sonra şişe dizin.
  • Şişin sap kısımlarını fırın sıcaklığından zarar görmemesi için alüminyum folyo ile sarın.
  • 220 ºC fırında hafif pembeleşene kadar pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.