Çarşamba 21.12.2016 00:00
Son Güncelleme: Çarşamba 21.12.2016 16:12

Adana Kebap tarifi - Adana Kebap nasıl yapılır?

Vazgeçilmez lezzetimiz kebap... Adana kebabı hiç evde yapmayı denediniz mi? Sizin için adana kebabın yapılışını derledik.İşte adana kebabın tarifi...

Malzemeler

100 gram yağlı kıyma
1 çay kaşığı biber salçası
2 dal maydanoz
Tuz, pulbiber
2 adet domates
3 adet sivri biber .

Adana Kebap Yapılışı

KIYMAYI derin bir kaba alın. Üzerine biber salçası, ince kıyılmış maydanoz, tuz ve pulbiber ekleyip yoğurun. 2 saat buzdolabında dinlendirin. Avucunuzu hafifçe ıslatıp eti şişe takın. Kömür ateşinde sık sık çevirerek pişirin. Közlenmiş domates ve biberle birlikte servis yapın..

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.