Son Güncelleme: Çarşamba 21.12.2016 16:12
Adana Kebap tarifi - Adana Kebap nasıl yapılır?
Vazgeçilmez lezzetimiz kebap... Adana kebabı hiç evde yapmayı denediniz mi? Sizin için adana kebabın yapılışını derledik.İşte adana kebabın tarifi...
100 gram yağlı kıyma
1 çay kaşığı biber salçası
2 dal maydanoz
Tuz, pulbiber
2 adet domates
3 adet sivri biber .
Adana Kebap Yapılışı
KIYMAYI derin bir kaba alın. Üzerine biber salçası, ince kıyılmış maydanoz, tuz ve pulbiber ekleyip yoğurun. 2 saat buzdolabında dinlendirin. Avucunuzu hafifçe ıslatıp eti şişe takın. Kömür ateşinde sık sık çevirerek pişirin. Közlenmiş domates ve biberle birlikte servis yapın..
EN SON HABERLER
- 1 Sulu Köfte Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Sulu Köfte Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 2 Nefis ve Lezzetli Etli Nohut Tarifi Yapılışı: Damakta iz bırakacak etli nohut yemeği nasıl yapılır?
- 3 Lezzetli ve nefis karnıyarık tarifi: Püf noktalarıyla evde kolay kıymalı karnıyarık tarifi nasıl yapılır?
- 4 Lezzetli hamburger köftesi tarifi ve yapılışı: Evde nefis hamburger köftesi nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir?
- 5 Görüntüsü muhteşem, tadı nefis etli bezelye tarifi ve yapılışı: Etli bezelye nasıl yapılır, malzemeleri neler?
- 6 Yumuşacık lezzetiyle nefis et sote tarifi ve yapılışı! Evde kolay et sote nasıl yapılır, malzemeleri neler ve kaç kalori?
- 7 Ekşili köfte nasıl yapılır ve malzemeleri neler? Evde lezzetli ve nefis ekşili köfte tarifi yapılışı!
- 8 Ali nazik tarifi için gerekli malzemeler neler? Ali nazik tarifi: Ali nazik kebabı nasıl yapılır?
- 9 Lahmacun tarifi: Evde lahmacun nasıl yapılır? Pratik ve kolay ev yapımı lahmacun tarifi
- 10 Mutfağının şefleri için hünkar beğendi tarifi: Evde pratik hünkar beğendi nasıl yapılır?