Çarşamba 21.12.2016 00:00
Son Güncelleme: Çarşamba 21.12.2016 16:28

Kuzu güveç tarifi - Kuzu güveç nasıl yapılır?

Et yemeklerini hiç güveçte yapmayı denediniz mi ? Bu mükemmel lezzetten mahrum kalmak istemiyorsanız gelin birlikte kuzu güveç tarifine bakalım...

Malzemeler:

2 kg kuzu but
2 çorba kaşığı tereyağı
1 adet soğan, 6 diş sarmısak
3 adet çarliston biber
3 adet domates, tuz

Kuzu Güveç Yapılışı:

ETİ kemiklerinden ayırın ve kuşbaşı doğrayıp tereyağında kavurun. Kıyılmış soğan ve sarmısak ilave edip, eti kendi suyunda yumuşayana kadar pişirin. Daha sonra karışımı güvece alın. Üzerine iri parçalar halinde doğranmış biber ve domates ekleyin. Tuzunu ayarlayın ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15-20 dakika pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.