Giriş Tarihi: 23.12.2016 10:58

Kalamar ızgara tarifi - kalamar ızgara nasıl yapılır?

Izgara sevenlere enfes tarif...

Kalamar Izgara İçin Malzemeler:

2 adet kalamar
1 çay bardağı ceviz içi
4 çorba kaşığı soya sosu
Terbiye için:
2 çorba kaşığı karbonat
2 çorba kaşığı tozşeker
1 adet limonun suyu

Kalamar Izgara Yapılışı:

AYIKLANMIŞ kalamarları iyice yıkayın.

Terbiye için, bütün malzemeyi karıştırın.

Kalamarı bu terbiye ile iyice ovun.

En az 30 dakika dinlendirin.

Bacakları gövdeden ayırıp parmak uzunluğunda doğrayın.

Izgara yaptıktan sonra ceviz içi ve soya sosu ile beraber servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.