Çarşamba 28.12.2016 00:00

Acılı barbunya nasıl yapılır? acılı barbunya tarifi

Acılı barbunya tarifini sizlerle buluşturduk...

Malzemeler:

1 kg barbunya
1 çay bardağı zeytinyağı
4 yaprak adaçayı
1 dal biberiye
4-5 dal maydanoz
2 adet acılı Meksika biberi
1 çay bardağı kırmızı şarap
tuz
Kızartmak için:
Sıvıyağ
Süslemek için:
Renkli biber

Acılı Barbunya Yapılışı:

Bir tavaya zeytinyağını alın. içine adaçayı, biberiye, ince kıyılmış maydanoz ve Meksika biberini ekleyip 1-2 dakika çevirin. şarap ve tuzu ilave edip bir iki taşım kaynatın. Temizleyip iyice yıkadığınız balıkları çok kızgın yağda kızartıp, ardından servis tabağına alın. Balıkların üzerine de, hazırladığınız sosu gezdirin. Dolmalık kırmızı ve yeşil biber dilimleriyle süsleyerek servis yapın.

Afiyet olsun.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.