Hamsi Papatya tarifi - Hamsi Papatya nasıl yapılır?
Siz de ana menünüzü bu tarifle güzelleştirebilirsiniz..
HAMSİ PAPATYA MALZEMELERİ:
-500 gram hamsi
-Yarım su bardağı mısır unu
-1 tatlı kaşığı tuz
-Yarım çay bardağı sıvıyağ
HAMSİ PAPATYA YAPILIŞI:
Hamsiyi ayıklayıp, kılçığını çıkarın. Bir kasede mısır unu ve tuzu karıştırın. Balıkları bu karışıma bulayın. Sıvıyağ gezdirilmiş yapışmaz yüzeyli bir tavaya papatya şekli verecek şekilde balıkları yan yana dizin. Ağzını bir kapakla örtün ve orta ateşte alt üst ederek her iki tarafını da kızartın. Sıcak olarak servis yapın.
Afiyet olsun..
EN SON HABERLER
- 1 Sulu Köfte Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Sulu Köfte Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 2 Nefis ve Lezzetli Etli Nohut Tarifi Yapılışı: Damakta iz bırakacak etli nohut yemeği nasıl yapılır?
- 3 Lezzetli ve nefis karnıyarık tarifi: Püf noktalarıyla evde kolay kıymalı karnıyarık tarifi nasıl yapılır?
- 4 Lezzetli hamburger köftesi tarifi ve yapılışı: Evde nefis hamburger köftesi nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir?
- 5 Görüntüsü muhteşem, tadı nefis etli bezelye tarifi ve yapılışı: Etli bezelye nasıl yapılır, malzemeleri neler?
- 6 Yumuşacık lezzetiyle nefis et sote tarifi ve yapılışı! Evde kolay et sote nasıl yapılır, malzemeleri neler ve kaç kalori?
- 7 Ekşili köfte nasıl yapılır ve malzemeleri neler? Evde lezzetli ve nefis ekşili köfte tarifi yapılışı!
- 8 Ali nazik tarifi için gerekli malzemeler neler? Ali nazik tarifi: Ali nazik kebabı nasıl yapılır?
- 9 Lahmacun tarifi: Evde lahmacun nasıl yapılır? Pratik ve kolay ev yapımı lahmacun tarifi
- 10 Mutfağının şefleri için hünkar beğendi tarifi: Evde pratik hünkar beğendi nasıl yapılır?