Son Güncelleme: Çarşamba 23.05.2018 15:14
Et kavurma tarifi
Et kavurma nasıl yapılır? Et kavurma malzemeleri nelerdir? Denenmiş, çok lezzetli et kavurma tarifi, püf noktaları, ayrıntılı anlatımlarıyla et kavurma tarifi Sofra'da…
Et Kavurma Tarifi İçin Malzemeler
- 1 kg dana kuşbaşı
- 1 baş kuru soğan
- 3-4 diş sarımsak
- Sıvı yağ
Et Kavurma Tarifi Yapılışı
- Eti tavaya alın, yüksek ateşte sürekli karıştırın.
- Rengi dönüp et suyunu verince sıvı yağ ekleyin.
- Kısık ateşte arada karıştırın.
- Kuru soğanı dörde bölün sarımsakları tüm şekilde tavaya atın ve suyunu çekene kadar pişirin.
- Eğer pişmemişse yarım çay bardağı sıcak su ekleyip biraz daha pişirebilirsiniz.
- En son tuzunu ekleyip pilav eşliğinde servis edin
EN SON HABERLER
- 1 Sulu Köfte Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Sulu Köfte Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 2 Nefis ve Lezzetli Etli Nohut Tarifi Yapılışı: Damakta iz bırakacak etli nohut yemeği nasıl yapılır?
- 3 Lezzetli ve nefis karnıyarık tarifi: Püf noktalarıyla evde kolay kıymalı karnıyarık tarifi nasıl yapılır?
- 4 Lezzetli hamburger köftesi tarifi ve yapılışı: Evde nefis hamburger köftesi nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir?
- 5 Görüntüsü muhteşem, tadı nefis etli bezelye tarifi ve yapılışı: Etli bezelye nasıl yapılır, malzemeleri neler?
- 6 Yumuşacık lezzetiyle nefis et sote tarifi ve yapılışı! Evde kolay et sote nasıl yapılır, malzemeleri neler ve kaç kalori?
- 7 Ekşili köfte nasıl yapılır ve malzemeleri neler? Evde lezzetli ve nefis ekşili köfte tarifi yapılışı!
- 8 Ali nazik tarifi için gerekli malzemeler neler? Ali nazik tarifi: Ali nazik kebabı nasıl yapılır?
- 9 Lahmacun tarifi: Evde lahmacun nasıl yapılır? Pratik ve kolay ev yapımı lahmacun tarifi
- 10 Mutfağının şefleri için hünkar beğendi tarifi: Evde pratik hünkar beğendi nasıl yapılır?