Çarşamba 23.05.2018 00:00
Son Güncelleme: Çarşamba 23.05.2018 15:14

Et kavurma tarifi

Et kavurma nasıl yapılır? Et kavurma malzemeleri nelerdir? Denenmiş, çok lezzetli et kavurma tarifi, püf noktaları, ayrıntılı anlatımlarıyla et kavurma tarifi Sofra'da…

Et Kavurma Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 kg dana kuşbaşı
  • 1 baş kuru soğan
  • 3-4 diş sarımsak
  • Sıvı yağ

Et Kavurma Tarifi Yapılışı

  • Eti tavaya alın, yüksek ateşte sürekli karıştırın.
  • Rengi dönüp et suyunu verince sıvı yağ ekleyin.
  • Kısık ateşte arada karıştırın.
  • Kuru soğanı dörde bölün sarımsakları tüm şekilde tavaya atın ve suyunu çekene kadar pişirin.
  • Eğer pişmemişse yarım çay bardağı sıcak su ekleyip biraz daha pişirebilirsiniz.
  • En son tuzunu ekleyip pilav eşliğinde servis edin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.