Salı 27.12.2016 00:00
Son Güncelleme: Salı 27.12.2016 12:10

Bazlama tarifi - Bazlama nasıl yapılır?

Malzemeler:

1 su bardağı ılık süt

1-2 yemek kaşığı sıvı yağ

1-2 tatlı kaşığı tuz

1 tatlı kaşığı şeker

Yarım maya

Aldığı kadar un

Yapılışı:

lk olarak ılık süt, şeker ve mayayı karıştırıyoruz. Sonra içine sıvı yağımızı, unumuzu ve tuzumuzu ekleyip yumuşak bir hamur yoğuruyoruz .30 dk mayalandırıyoruz. Mayalanan hamurumuzu 3 bezeye ayırıyoruz ve 5-10 dk üstü örtülü bir şekilde bekletiyoruz. Sonra bazlamamızı 1 cm kalınlığında oklava veya elimizle açıyoruz ve tost makinesinde pişiriyoruz . Bazlamamız hazır .Afiyet olsun

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.