Pazartesi 28.05.2018 00:00
Son Güncelleme: Pazartesi 28.05.2018 17:17

Ispanaklı kek tarifi... Ispanaklı kek nasıl yapılır?

Beş çayı davetlerinize farklı bir tarifle renk ve lezzet katmak isterseniz bu tarif size. Ispanaklı kek nasıl yapılır? Ispanaklı kek malzemeleri nelerdir? Denenmiş, çok lezzetli ıspanaklı kek tarifi, püf noktaları, ayrıntılı anlatımlarıyla ıspanaklı kek tarifi Sofra'da...

ISPANAKLI KEK TARİFİ İÇİN MALZEMELER

  • 1 su bardağı haşlanmış ve püre edilmiş ıspanak sadece yaprakları olacak sapı kullanılmıyor)
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 3 yumurta
  • 2 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • Un (1 bardak + 1/4 (çeyrek) bardak)

ISPANAKLI KEK TARİFİ YAPILIŞI

  • Öncelikle yumurtalar ve şeker güzelce çırpılır.
  • Diğer malzemeler de sırasıyla eklenir, çırpılır.
  • En son püre halindeki ıspanak da ilave edilerek kek hamuru hazırlanır.
  • 170 derece fırında pişirilir.
  • Piştikten sonra kekin kenarlarından bir parça ayırılıp soğuyunca ufalanır (kolay ufalamak için fırında biraz kurutabilirsiniz).
  • Daha sonra kekin dilediğiniz şekilde arasına ve üzerine krema sürerek, ayırmış olduğunuz kek kırıntıları ile süsleyin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.