Perşembe 22.08.2019 13:40
Son Güncelleme: Perşembe 22.08.2019 13:40

Yağ çekmeyen pişi nasıl yapılır? Puf puf kabarmış hamur kızartması! İşte en lezzetli pişi tarifi...

Kahvaltıların vazgeçilmezi pişi yağ çekmeyen tarifiyle araştırılıyor. Özellikle ev hanımlarının sıklıkla yaptığı puf puf kabarmış hamur kızartmasını misafirler severek tüketiyor. Pastanelerde ve fırınlarda görebileceğiniz yağ çekmeyen puf puf pişi kızartması tercih edilenler arasında yer alıyor. Peki yağ çekmeyen pişi nasıl yapılır?

Günün hemen hemen her saatinde tüketilen yağ çekmeyen pişi tarifleri yoğun bir şekilde araştırılıyor. Sofraların severek yenilen puf puf kabarmış hamur kızartması beş çayının vazgeçilmezi arasında yer alıyor. İşte pişi tarifi…

PİŞİ İÇİN GEREKEN MALZEMELER

1 bardak yoğurt

½ bardak süt

1 yumurta

Tuz

1 paket kabartma tozu

Alabildiğine un

PİŞİ NASIL YAPILIR?

Geniş bir kabın içine un haricindeki tüm malzemeleri koyup iyice karıştırın. Daha sonra unu kontrollü bir şekilde yavaşça dökün. Yumuşak bir hamur kıvamı aldıktan sonra küçük parçalara ayırın. Daha sonra un serptiğiniz zemin üzerinde hafif genişletin.

Kızgın yağda rengi değişinceye kadar kızartın.

Afiyet olsun.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.