Çarşamba 30.03.2016 00:00
Son Güncelleme: Pazartesi 03.04.2017 13:57

Lavaş Tostu Nasıl Yapılır?

Malzemeler

  • 2 adet lavaş ekmeği,
  • Dilimlenmiş sucuk,
  • Dilimlenmiş kaşar peyniri,
  • 1 adet kırmızı biberi,
  • 1 adet sivri biber,
  • 1 adet soğan,
  • 1 kase domates sosu veya 1 yemek kaşığı domates salçası,
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası,
  • 1 tutam kekik.

Hazırlanışı

  • Soğan hakla şeklinde, biberler jülyen olarak doğranır.
  • Soğanlar, sucuklar ve biberler tost makinesinde hafif pişirilip, tabağa alınır.
  • Domates sosu bir kasenin içerisine alınır ve biber salçası ile birlikte iyice karıştırılır.
  • Lavaş ekmekler tost makinesinin içerisine konulur ve sucukların pişerken saldıkları yağ ile güzelce yağlanmaları sağlanır.
  • Lavavaşın yağlanmış olan kısmına, domates soslu karışımdan sürülür
  • Üzerine, yarısına kadar kaşar dilimleri konulur ve sırasıyla sucuk, soğan halkası ve biberler yerleştirilip en üstüne tekrar kaşar peyniri konularak lavaş malzemelerin üzerine kapatılır.
  • Tos makinesi ile bastırılıp bekletilir ve hazırlanan lavaş tostu sıcak olarak servis edilir.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.