Giriş Tarihi: 30.3.2016 15:35 Son Güncelleme: 3.4.2017 13:58

Sucuklu Soğan Aşı Nasıl Yapılır?

Malzemeler
  • 200 gr sucuk
  • 5 adet orta boy soğan
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 1/2 çay bardağı zeytinyağı
  • Tuz

Hazırlanışı

  • 5 adet soğanın kabuklarını soyup, yemeklik doğrayın. 1 adet yeşil biberi de ince ince doğrayın.
  • Geniş bir tencere içine doğranmış soğanları ve biberleri koyun. Üzerine az miktar tuz ve yarım çay bardağı zeytinyağ ekleyip, soğanlar yumuşayana kadar pişirin.
  • Diğer taraftan 200 gr sucuğu minik küpler halinde kesin. Yumuşayan soğanların üzerine 1 tatlı kaşığı domates salçası ekleyip, karıştırın. Daha sonra sucukları ekleyip, karıştırın. Tencerenin kapağını kapatıp, kısık ateş üzerinde 10 dakika kadar pişirin.
  • Piştikten sonra ocaktan alıp, sıcak olarak servis edebilirsiniz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.