Son Güncelleme: Perşembe 31.03.2016 09:35
Mantarlı Ekmek Dilimleri Nasıl Yapılır?
Malzemeler
- 10 Tost Ekmeğ?i
- 1 Kase Kültür Mantar
- 1 Kase şitaki Mantarı
- 2 Yumurta
- 100 Gr. Kaş?ar Peyniri
- 1 Tutam Maydanoz
- Karabiber
- Zeytinyağ?ı
- Tuz
Hazırlanışı
- Mantarları ince bir ş?ekilde doğ?ruyoruz. Sıvıyağ?da kavuruyoruz. Suyunu verip çekene kadar piş?iriyoruz. Piş?tikten sonra altını kapatıp üzerine kaş?ar peyniri rendeliyoruz. Maydanozu ince bir ş?ekilde doğ?rayıp ekliyoruz. 2 yumurtayı kırıyoruz.
- Tuz ve karabiber katıp karış?tırıyoruz. Ekmek dilimlerinin üzerine harcımızdan koyup fırın tepsisine diziyoruz. Önceden ısıtılmış? 180 derece fırında piş?irip servis ediyoruz.
EN SON HABERLER
- 1 Mıhlama (kuymak) Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktaları İle Nefis Mıhlama Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 2 Mıhlama Tarifi Ve Yapılışı: Püf Noktalarıyla En Kolay Ve Lezzetli Mıhlama Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 3 Evde Kolay Pankek Nasıl Yapılır? Evde yumuşacık ve kahvaltılık nefis pankek tarifi yapılışı!
- 4 Evde Kolay ve Pofuduk Pişi Tarifi Yapılışı: En lezzetli ve nefis kuru mayalı pişi nasıl yapılır?
- 5 En güzel ve lezzetli akıtma tarifi: Evde nefis akıtma nasıl yapılır, malzemeleri neler?
- 6 Pratik kahvaltı tarifleri arayanlar için öneriler! İşte hafif ve sağlıklı fit kahvaltı tarifi önerileri
- 7 Kahvaltılık krep nasıl yapılır? Evde kolay ve nefis krep tarifi ve malzemeleri!
- 8 En kolay ve pratik krep tarifi: Krep nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir?
- 9 Uzayan peyniri ile kuymak tarifi: Karadeniz'in meşhur kahvaltılık tarifi kuymak nasıl yapılır?
- 10 Çilek reçeli tarifi ve yapılışı: Evde nefis çilek reçeli nasıl yapılır? Yapılışı için gerekli malzemeler nelerdir?