Pazartesi 26.12.2016 00:00

Otlu omlet tarifi - Otlu omlet nasıl yapılır?

Bahar aylarının taptaze otları ile yapılan gün boyu enerjinizi en üst seviyeye çıkartan kahvaltı için...

Malzemeler:

500 gram sevdiğiniz ot karışımı(ben arapsaçı, kuzu kulağı ve ebegümeci kullandım)
3 adet yumurta sarısı
100 ml krema (yarım paket)
1 çorba kaşığı tam buğday unu
1 çay kaşığı keten tohumu, susam, çörekotu
1 çay kaşığı tuz
1 çorba kaşığı zeytinyağı

Otlu omlet yapılışı:

Otları iyice yıkayıp kuruladıktan sonra ince kıyın. Yumurtalar, krema, keten tohumu, susam, çörekotu, un, tuz
ve zeytinyağını ekleyin. İyice karıştırın. Yapışmaz yüzeyli bir tavada,kısık ateşte önlü arkalı pişirin..

Afiyet olsun.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.