Salı 27.12.2016 00:00

Fırında tereyağlı patates tarifi - Fırında tereyağlı patates nasıl yapılır?

Malzemeler:

1 kiloya yakın patates

2 yemek kaşığı tereyağ

Yarım çay bardağından az sıvı yağ

Yeteri kadar tuz

Yapılışı:

1 kiloya yakın patatesi soyup güzelce yıkıyoruz daha sonra kurulayıp istediğimiz gibi doğruyoruz.
Erittiğimiz 2 yemek kaşığı tereyağı ve yarım çay bardağına yakın sıvı yağ patateslerimizin üzerine boşaltıyoruz ,yeteri kadar tuzunu ilave ettikten sonra güzelce harmanlıyoruz. Yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye koyuyoruz 250 derecede kızarana kadar pişiriyoruz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.