Çarşamba 28.12.2016 00:00
Son Güncelleme: Çarşamba 28.12.2016 15:27

Kızarmış poşe yumurta tarifi - kızarmış poşe yumurta nasıl yapılır?

Özel kahvaltı sofraları kurmak için zamanınız varsa mutlaka deneyin...

Kızarmış Poşe İçin Malzemeler:

5 adet yumurta ( sayısı size kalmış )

Biraz un

1 adet yumurta

Biraz galeta unu

ve tuz

Kaynatmak ve soğutmak için su ve 1 tatlı kaşığı sirke

Kızartmak için 50 gr tereyağı

Kızarmış Poşe Yapılışı:

Yumurtaları iyice yıkayın kırmadan kaynayan suda 10 saniye bekletin.

Daha sonra kaynayan suya biraz tuz ekleyip iyice karıştırın bu karıştırma işlemi yumurtaların şekil alması için çok önemli bu yüzden kaynayan suyu bir tarafa doğru hızlıca karıştırın ve tam ortasına doğru bir yumurtayı kırın 3 dakika kaynatıp sudan sizerek çıkartın, soğuk suya koyun ve peçetenin üzerine alın.

Yumurtları Önce una bulayın, sonra yumurtaya en en son galeta ununa bulayıp tereyağında kızartın ve servis yapın.

Afiyet Olsun.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.