Çarşamba 16.03.2016 00:00
Son Güncelleme: Çarşamba 16.03.2016 14:53

Erişte Pilavı Nasıl Yapılır?

Malzemeler
  • 2 Su Bardağı Erişte
  • 1 Yemek Kaşığı Tereyağı
  • 3 Su Bardağı Kaynar Su
  • 1 Çay Kaşığı Tuz

Hazırlanışı

Tencere içerisine tereyağı konulacak ve ısıtılacak. Üzerine erişte ilave edilecek ve hafif kavrulacak. Ardından kaynar su ilave edilecek, yemeğin tuzu karar hale getirilecek. Ocak ısısı yükseltilecek. Tencere kaynamaya başladıktan sonra ocak ısısı en düşük ısı konumuna getirilecek ve tencere kapağı kapatılacak. Saat'a bakılacak not edilecek. 15 dakika süre bitiminde erişte pilavınız hazır. Kapağı açılmadan 20 dakika dinlendirilecek.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.