Son Güncelleme: Çarşamba 16.03.2016 15:54
Uzakdoğu Pilavı Nasıl Yapılır?
Malzemeler
- 400 gr tavuk suyunda haşlanmış pirinç
- 1 yemek kaşığı soya sosu
- 1 büyük baş soğan
- 1 çay kaşığı sarımsak tozu
- 1 adet domates rendesi
- 2 yemek kaşığı soya yağı
- 250 gr kuş üzümü
- 100 gr haşlanmış sivri biber
- 150 gr haşlanmış havuç
- 3 bardak su
- maydanoz
Hazırlanışı
Pilavı normal pilav şeklinde pişirin. Suyunu çekince içine haşlanmış havuç, sivribiber ve kuş üzümünü ekleyip karıştırın. Bir kabın içine yağda kavrulmuş soğan,sarımsak tozu, soya sosu ve domates rendesini ekleyip karıştırın. Bu karışımı pilavın üzerinde gezdirin ve maydanozla da süsleyin.
EN SON HABERLER
- 1 Nefis Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi: En lezzetli, kolay ve tane tane pirinç pilavı nasıl yapılır?
- 2 Salçalı Bulgur Pilavı Tarifi: Evde lezzetli sebzeli, domatesli ve sade nefis bulgur pilavı nasıl yapılır?
- 3 Risotto nasıl yapılır? İtalyanların meşhur yemeği risotto tarifi
- 4 Ekşili pilav tarifi: Ekşili pilav nasıl yapılır?
- 5 Dolmalık fıstıklı bulgur pilavı tarifi: Dolmalık fıstıklı bulgur pilavı nasıl yapılır?
- 6 Perde pilavı nasıl yapılır? Perde pilavı tarifi...
- 7 İç pilav tarifi: İç pilav nasıl yapılır?
- 8 Sebzeli pilav tarifi: Sebzeli Pilav nasıl yapılır?
- 9 Fırında tavuklu pilav tarifi: Fırında tavuklu pilav nasıl yapılır?
- 10 İç Pilav nasıl yapılır? En güzel iç pilav tarifleri...